VIU EL NADAL AL PORT DE BADALONA

REGALA MAR I PREPARA L’ARRIBADA DE SES MAJESTATS AMB ACTIVITATS EN EL SEU VAIXELL, EL QUETX CIUTAT BADALONA

Volem compartir amb tu la màgia i la Llum del Nadal. Per això, el port torna a portar la Llum del Nadal amb una encesa que vol simbolitzar els valors de la comunitat nàutica. No podiem estar més contents de tenir al Port el vaixell dels Reis i us proposem també activitats familiars per a preparar molt, molt bé l’arribada dels Reis. Com? Prepararem la carta, farem fanalets i coneixerem el conte d’en Tasi i ens guanyarem el reconeixement que “Aquí dorm un infant bo” perquè els Reis parin especial atenció a la nostra llar! Molta màgia! Que la Llum del Nadal us il·lumini tot el 2023.

CAMPANYA NADAL

LA LLUM DE NADAL IL·LUMINA EL PORT

DIJOUS 1 DE DESEMBRE A LES 19.00H

PLAÇA DE CAPITANIA

Acte simbòlic d’encesa de llums i actuacions musicals nadalenques i variades.

Volem compartir amb tota la comunitat nàutica i amb tota la ciutat un moment tan màgic com el de la il·luminació d’un període tan especial com el Nadal.

CAMPANYA NADAL

CELEBRACIÓ AMB SOBRETAULA

Del dilluns 28 de novembre de 2022 al diumenge 8 de gener de 2023

Campanya de 3h d’aparcament gratuït.
Busca aquest distintitu en els establiments de restauració del Port de Badalona adherits a la campanya i allarga la sobretaula. Al Port hi ha oferta gastronòmica per a tots els gustos i ocasions. Aquesta temporada sumen també la guingueta de la Platja, que obrirà durant tot l’any.

CAMPANYA NADAL

PRIMER BANY DE L’ANY A LA PLATJA DE LA MARINA

El diumenge 1 de gener de 2023 a les 12.00h repetim estrenar l’any de manera activa en la Platja de la Marina. Després del bany, compartirem un petit refrigeri i podem acabar de passar-hi la jornada a la guingueta, estrenant l’any vora el mar.

CAMPANYA NADAL

EL VAIXELL DELS REIS AL PORT DE BADALONA

Moll de Capitania. Port de Badalona
Dilluns 2, Dimarts 3 i Dimecres 4 de gener de 2023
Horari d’11 a 14h I de 17 a 20h

Activitats lúdiques familiars per què Ses Majestats estiguin ben contentes. Farem la carta, repassarem les cançons de Nadal, farem la Crida als Reis, aprendrem el conte d’en Tasi i farem el fanalet. Visitarem el camarot dels Reis i jugarem una bona estona.

Només el taller de fanalet requereix de reserva prèvia .