EL PORT QUE ESTÀS BUSCANT Accesible, Obert i Competent I TU, EN QUÈ NAVEGARÀS
AQUESTA TEMPORADA?
El mar t'espera
EL TEU PORT A LA COSTA DE BARCELONA Centralitat i dinamisme ENLLOC TINDRAN MÉS CURA
DE LA TEVA EMBARCACIÓ
Per les instal·lacions i els professionals
MOLT MÉS QUE UN PORT,
UN PROJECTE DE CIUTAT
Motor de la transformació litoral

MARINA SECA

L’ESPAI, QUE ACULL 60 EMBARCACIONS DE FINS A 7M, PERMET NAVEGAR TOT L’ANY I ESTALVIAR EN MANTENIMENT

PREOCUPA’T NOMÉS DE NAVEGAR

Marina de Badalona ofereix el servei de la Marina Seca, una resposta competitiva i ecològica per què les eslores menors descansin en sec, a un pas del mar.

Una aposta que minimitza els costos de manteniment i conservació de la seva embarcació i que alhora li permet gaudir del mar de manera immediata des del moment en que decideixi fer-se a la mar. Es connecta a través de la plana web, l’avisem al mòbil, arriba a port i s’embarca.

Per a sortir  a navegar, només has de sol·licitar la botadura de l’embarcació (moviments il·limitats) amb un mínim de 2 hores d’antelació. No et preocupis de res més.

TARIFES MARINA SECA

177,57€ (IVA no inclòs)

PROCEDIMENT

ENTRA, SOL·LICITA I A NAVEGAR!
RESERVA DIA I HORA

RESERVA DIA I HORA

Quan vostè es vol fer a mar, entra en la web i reserva dia i hora i un programa de gestió informàtica li assigna, d’acord amb la seva  preferència i la disponibilitat.

QUOTA ANUAL

QUOTA ANUAL

La quota anual inclou moviments il·limitats de col·locació i retirada a l’aigua. Es pot pagar en un termini anual, semestral o mensual.

HORARI

HORARI

L’horari d’hivern és de 6.30h a 16.30 de l’1 d’octubre al 31 de març i de l’1 d’abril al 30 de setembre de 6.30h a 20.30h

SOSTENIBLE I EFICIENT

SOSTENIBLE I EFICIENT

Una instal·lació de 2000m2, sostenible i eficient (amb la coberta formada per plaques fotovoltaiques, amb una potència instal·lada a xarxa de 83kw que anualment equival al consum d’un edifici amb 7 famílies)

MAQUINÀRIA I PROFESSIONALITAT

MAQUINÀRIA I PROFESSIONALITAT

Dotada amb la maquinària i amb la professionalitat de Marineria que permet dipositar l’embarcació des dels prestatges all pantalà de servei amb un sol moviment.

VIGILÀNCIA 24 HORES

VIGILÀNCIA 24 HORES

Vigilància 24 hores. Accés a l’espai professionals al Port

marina-seca-caiac-marinabadalona.

PREGUNTES FREQÜENTS

Una resposta competitiva i ecològica i alternativa a amarrar en aigua perquè les eslores menors de 8 metres descansin en sec, a un pas del mar. Una aposta que minimitza els costos de manteniment i conservació de la seva embarcació i que alhora li permet gaudir del mar de manera immediata.

Amb un sistema innovador, mitjançant una agenda virtual que qualsevol usuari pot fer servir  a partir de donar-se d’alta com a client d’aquest servei. Accedeix a la plana web de Marina de Badalona i entra a la zona clients amb el seu usuari i password. Li apareix l’agenda de la Marina Seca i reserva el dia i hora disponible que desitgi. Quan la seva embarcació és a l’aigua l’avisem amb un missatge al seu mòbil. També es podrà reservar de manera presencial a Capitania, sempre, però, a través del programa informàtic. La zona clients li permet consultar les factures online i a comunicar les persones que autoritza a fer ús de l’embarcació o fer arribar qualsevol comentari al Port.

L’horari en què s’ofereix el  servei depèn de la temporada alta o baixa. L’horari d’estiu, o temporada alta, comprèn el període del mes d’abril al mes de setembre i funciona de les 6.00h a les 20.00 hores. La temporada baixa, o horari d’hivern, comprèn el període del mes d’octubre al mes de març, i funciona de les  6.00h a les 16.00 hores.  En cas de retornar l’embarcació més tard de les 16.00 hores/ o les 20.00 hores (d’acord amb la temporada), s’haurà de situar en un amarrador a un preu especial d’abonats de la  Marina Seca. Consulti aquest servei d’abonament de deu nits.

El contracte pot ser mensual, trimestral, semestral anual,  de la data de signatura del contracte.

El contracte de Marina Seca inclou la guarda i custòdia de les embarcacions a l’interior del local, la sortida i botadura de l’embarcació entre l’aigua i la Marina Seca tantes vegades com sigui sol·licitat per l’usuari sempre d’acord amb les condicions de funcionament del servei i l’esbandit amb aigua dolça de l’obra viva després de cada sortida, pel personal de Marina de Badalona.  Estan exclosos d’aquest servei:  La càrrega o descàrrega de l’embarcació a un remolc o a esplanada, i la neteja de l’embarcació més enllà de l’especificada a l’apartat anterior. Qualsevol d’aquests serveis estan tarifats. Consulti les seves necessitats.

En cas d’incompliment dels horaris reservats de recollida de l’embarcació per part de l’usuari quan la posem a l’aigua preparada per a navegar , es requerirà la seva presència en el termini màxim de 30 minuts per sobre de l’hora reservada, pels mitjans habilitats a l’efecte. En cas de no presentar-se en el termini atorgat, l’embarcació serà pujada al seu prestatge de la Marina Seca i s’aplicarà un recàrrec equivalent a la tarifa vigent de transeünts en temporada alta per una embarcació de 10X3,5, d’acord amb la tarifa del  Port Esportiu i Pesquer de Badalona en el moment que esdevingui aquest fet. En qualsevol d’aquests casos l’import d’aquest recàrrec serà abonat amb càrrec al número de compte facilitat per l’usuari per al pagament de la renda, el dia feiner següent al del servei previst, o al del retorn de l’embarcació.
Per l’impagament de rebuts l’usuari es podrà veure privat del servei de botadura de l’embarcació al mar.

La mesura vàlida per aquest tipus de contracte serà sempre l’efectuada pel personal de Marina Badalona, sempre davant de l’usuari.

No podrà accedir a Marina Seca cap embarcació sense l’assegurança vigent. Si l’assegurança caduqués durant l’any de contracte l’embarcació es podria veure privada del servei.

La persona usuària podrà realitzar la reserva del servei amb una antelació màxima d’1 mes a la realització efectiva del servei i amb una antelació mínima de 2 hores.  En els casos de reserves presencials en les oficines de Marina Badalona per a la botadura d’embarcacions l’antelació mínima serà el dia anterior a la realització del servei.  Sempre que sigui possible el volum de reserves i serveis compromesos, la botadura de l’embarcació podrà realitzar-se amb antelació al previst, la qual cosa serà comunicada a l’usuari amb els medis habilitats a l’efecte.
L’usuari podrà posar-se en cua per a una data i hora determinada sempre i quan no tingui una altra data reservada al calendari de servei. Podrà autoritzar a terceres persones a la recollida de l’embarcació, i per fer-ho haurà de comunicar a l’apartat habilitat a l’efecte a l’agenda de reserves de la web, les dades de l’autoritzat, i aquest així mateix s’haurà d’identificar al recollir l’embarcació per a la comprovació per part del personal de Marina de Badalona.

A efectes del bon manteniment del servei, l es embarcacions hauran d’entrar a Marina Seca netes i lliures d’incrustacions i se’ls farà un xequeig sobre el seu manteniment exterior.

UNEIX-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER

Coneix les nostres novetats abans que ningú, assabenta't de nous esdeveniments i de molt més