Feb 22

L’alcalde comprova l’avenç dels treballs de …

Rubén Guijarro, alcalde i president de Marina de Badalona SA, ha validat que el calendari de les obres que suposen un pas més en la culminació del canal al 2024 progressen d’acord amb el calendari previst. En la primera part de la visita, ha confirmat que la plataforma que ha d’acollir, en el cantó muntanya d’Eduard Maristany, el desviament del ferrocarril ja està lliure de sorres impactades per antics reblerts industrials no compatibles amb l’ús urbà i que s’està reomplint de les sorres extretes i reaprofitades del canal que es troben en bon estat, d’acord amb la diagnosi prèvia. Aquest espai acollirà, un cop entri en funcionament el viaducte del ferrocarril i es desmunti el desviament previ, un passeig per a vianants que requereix d’una qualitat ambiental adequada a aquest ús per la qual ja quedarà enllestida. L’alcalde i president de Marina de Badalona ha estat acompanyat, entre d’altres, del vicepresident de la societat i sisè tinent d’alcalde, Christian Carneado, , de la regidora del districte 7, Anna M. Lara Carmona de la presidenta de l’AVV del Gorg, Teresa Vinuesa, i del gerent de Marina de Badalona, Imanol Sanz.

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *