EL PORT QUE ESTÀS BUSCANT Accesible, obert i competent I TU, EN QUÈ NAVEGARÀS
AQUESTA TEMPORADA?
La mar t'espera
EL TEU PORT A LA COSTA
DE BARCELONA
Centralitat i dinamisme
ENLLOC TINDRAN MÉS CURA
DE LA TEVA EMBARCACIÓ
Per les instal·lacions i els profesionals
MOLT MÉS QUE UN PORT,
UN PROJECTE DE CIUTAT
Motor de la transformació litoral

TREBALLA AMB NOSALTRES

Consulta els perfils professionals per formar part del nostre equip

Per a nosaltres, tots i totes les treballadores sou importants i ens esforcem perquè la vostra experiència compartida sigui positiva independentment del temps que passeu formant part de l’equip. Si estàs interessada en voler conèixer la nostra organització aportant-hi el teu esforç i coneixement, no ho dubtis, omple aquest formulari i formaràs part de la borsa durant 24 mesos i, en cas que hi hagi qualsevol vacant que s’ajusti a allò que millor t’escau, ens posarem en contacte amb tu.

ENVIA EL TEU CV

Per a nosaltres cada persona és important i volem que tinguis una experiència positiva a l’organització, tant se val la durada del teu contracte laboral

Enviar el teu currículum a la borsa d’ocupació de Marina Badalona et donarà la possibilitat de poder accedir a la nostra organització en cas de necessitats puntuals que puguem tenir i que no es poden cobrir mitjançant els procediments públics que regeixen les nostres contractacions.

    BORSA DE TREBALL

    Dades personals i de contacte

    Mitjançant l'enviament del formulari accepto la Política de Privacitat i l'ús de les dades personals amb la finalitat de gestionar la meva candidatura.