EL PORT QUE ESTÀS BUSCANT Accesible, Obert i Competent I TU, EN QUÈ NAVEGARÀS
AQUESTA TEMPORADA?
El mar t'espera
EL TEU PORT A LA COSTA DE BARCELONA Centralitat i dinamisme ENLLOC TINDRAN MÉS CURA
DE LA TEVA EMBARCACIÓ
Per les instal·lacions i els professionals
MOLT MÉS QUE UN PORT,
UN PROJECTE DE CIUTAT
Motor de la transformació litoral

ESPAIS PER A ESDEVENIMENTS I RODATGES PUBLICITARIS

TU TENS LA IDEA I NOSALTRES L’ESPAI PER A DUR-LA A TERME. DESCOBREIX TOTES LES OPCIONS.

ESPAIS PER A ESDEVENIMENTS I RODATGES PUBLICITARIS

La bona comunicació del Port de Badalona i el fet d’esdevenir un port urbà d’una ciutat que exerceix la capitalitat en el Barcelonès Nord i en el Baix Maresme nodreix les possibilitats de negoci en el recinte. El nou pla d’usos, que estarà enllestit al llarg del 2022, actualitza la reserva dels espais, tot augmentat i flexibilitzant els usos destinats a serveis nàutics, de formació i turístic-esportiu. L’enclavament del Port en un espai de renovació i centralitat connectat a la trama urbana i a vials interurbans amplia el públic nàutic a clients de Badalona i ciutadans i ciutadanes de l’àrea d’influència metropolitana i internacional. També s’està descobrint, producció rere producció, com un espai idoni per a acollir celebracions i produccions d’espectacles artístics, així com un immillorable plató per la llum, les facilitats, la disponibilitat de metres quadrats i els serveis complementaris.

EL MILLOR PLATÓ I ESCENARI A L’AIRE LLIURE

LLUM, APARCAMENT, INTIMITAT, COMPETITIVITAT I FLEXIBILITAT
SESSIONS ÀUDIOVISUALS

SESSIONS ÀUDIOVISUALS

Disposem de l’espai perfecte tant per als teus esdeveniments i també per a els enregistraments publicitaris, tant audiovisuals com per a sessions fotogràfiques.

COMPETITIU

COMPETITIU

El preu base de la jornada d’enregistraments inclou fins a 500m2 d’espai i ocupació i 3 vehicles vinculats a l’acció. La superfície complementària i l’augment dels vehicles es tarifarà d’acord al preu d’aquest espai per unitat de m2 i d’accés portuari.

LLUM

LLUM

La clau de l’èxit: la comunicació, l’amplitud i especialment la llum. Llums i ombres amb la mar com a fons i les grans zones que caracteritzen el recinte portuari per poder desenvolupar la teva creativitat.

FORMULARI

FORMULARI

Contacta’ns i t’ho posarem fàcil. Els permisos els atorga directament l’administració del Port.

APARCAMENT

APARCAMENT

Sumem altres facilitats: vestidor, aparcament, connexió elèctrica i subministrament d’aigua, amplis espais que funcionen com a estudis.

rodatges-llum-h

UNEIX-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER

Coneix les nostres novetats abans que ningú, assabenta't de nous esdeveniments i de molt més