EL PORT QUE ESTÀS BUSCANT Accesible, obert i competent I TU, EN QUÈ NAVEGARÀS
AQUESTA TEMPORADA?
La mar t'espera
EL TEU PORT A LA COSTA
DE BARCELONA
Centralitat i dinamisme
ENLLOC TINDRAN MÉS CURA
DE LA TEVA EMBARCACIÓ
Per les instal·lacions i els profesionals
MOLT MÉS QUE UN PORT,
UN PROJECTE DE CIUTAT
Motor de la transformació litoral
ESTIC INTERESSAT EN UN AMARRADOR DEL CANAL

EIX CANAL DE BADALONA

200 NOUS AMARRADORS / 750M DE NOUS PANTALANS / 6.000M²
DE NOUS ESPAIS COMERCIALS I DE LLEURE

EL NOU BULEVAR METROPOLITÀ

Amb l’entrada en servei del nou Canal de Badalona, el Port connectarà encara més amb la ciutat a través de la Rambla-Canal de 350 metres, des de l’eix del Pavelló Olímpic Municipal cap al Passeig Marítim i el mar. Un disseny concebut per no segregar la pràctica de la nàutica esportiva dels serveis que ofereix una gran ciutat, un espai d’atracció metropolitana. La culminació del projecte es calcula en el període 2023-2024.

El Canal de Badalona com a infraestructura nàutica disposarà de 200 amarradors per a embarcacions de 8 metres d’eslora sense pal amb un calat màxim de 2 metres i amb una alçada màxima d’obra morta d’uns 3,5 metres aproximadament. Com a nou eix de centralitat metropolitana, oferta 6.000m2 d’espais d’ús comercial destinats a serveis nàutics, gastronomía i a d’altres necessitats més genèrics per a donar resposta al nou barri marítim i al nou entorn cívic.

  ESTIC INTERESSAT EN UN AMARRADOR DEL CANAL

  He pogut llegir i entenc la informació sobre l'ús de les meves dades personals explicada a la Politica de Privacitat i accepto rebre notícies de Marina Badalona.

  Cubo 1 - 2
  Cubo 1 - 3
  Cubo 1 - 4
  Cubo 1 - 1