EL PORT QUE ESTÀS BUSCANT Accesible, Obert i Competent I TU, EN QUÈ NAVEGARÀS
AQUESTA TEMPORADA?
El mar t'espera
EL TEU PORT A LA COSTA DE BARCELONA Centralitat i dinamisme ENLLOC TINDRAN MÉS CURA
DE LA TEVA EMBARCACIÓ
Per les instal·lacions i els professionals
MOLT MÉS QUE UN PORT,
UN PROJECTE DE CIUTAT
Motor de la transformació litoral
RESERVA D’AMARRADORS

LLOGUER I CESSIÓ D’AMARRADORS

MARINA BADALONA ÉS UN PORT DE REFERÈNCIA QUE DISPOSA DE 626 AMARRADORS DE 8 A 30 METRES D’ESLORA, DISTRIBUÏTS EN 10 PANTALANS.

Amarraràs i gaudiràs d’unes instal·lacions amb tots els serveis que et calen tant a tu com a la teva embarcació. El Port de Badalona es troba en una localització privilegiada de la Costa de Barcelona, amb excel·lents comunicacions tant en transport públic com en vehicle privat que et connecten amb Barcelona en només 5 minuts i en 25 minuts amb l’aeroport.

Donada la seva situació, és un immillorable punt de partida per descobrir la Mediterrània i presenta una perfecta connexió per navegar cap a les Illes Balears.

MARINERIA 24hMARINERIA 24h

VÍDEO VIGILÀNCIA CCTV 24HVÍDEO VIGILÀNCIA CCTV 24H

AIGUA I ELECTRICITATAIGUA I ELECTRICITAT

VESTIDORSVESTIDORS

PÀRQUINGPÀRQUING

BENZINERABENZINERA

BUGADERIABUGADERIA

WIFIWIFI

PALLOLSPALLOLS

  RESERVA D'AMARRADORS

  He pogut llegir i entenc la informació sobre l'ús de les meves dades personals explicada a la Politica de Privacitat i accepto rebre notícies de Marina Badalona.

  1. UNA VEGADA CONFIRMAT l’AMARRADOR

  Per facilitar els tràmits a la seva arribada, un cop li haguem confirmat la seva reserva, li sol·licitarem que ens faci arribar la següent documentació:

  • Registre de l’embarcació
  • Assegurança en vigor
  • DNI o Passaport de la persona propietària de l’embarcació

  D’aquesta manera, el check-in serà molt més àgil

  2. EN ARRIBAR A LA MARINA

  • Comuniqui’s amb nosaltres pel canal 9 de VHF o per telèfon al +34 933 207 500 i l’indicarem a on amarrar. L’equip de Marineria l’estarà esperant per ajudar-lo amb la maniobra.

  3. CESSIÓ D’AMARRADORS

  • Si ho prefereix, té l’opció d’adquirir una cessió d’ús preferent d’un amarrador. Això significa que l’amarrador no serà de propietat (ja que la mar és un bé de domini públic), sinó que s’adquireix el dret d’ús de l’amarrador durant el període convingut.Per a més informació no dubti en contactar amb nosaltres i resoldrem totes les consultes que ens traslladi.

  PREGUNTES FREQÜENTS

  El que es denomina normalment venda, es correspon a una Cessió de dret d’ús preferent (CUP), d’una durada màxima del termini de la concessió, fixat en 30 anys.

  La cessió significa que l’amarrament no és de propietat, en el sentit tradicional de la paraula, ja que la mar és un bé de domini públic. La persona que “compra l’amarrament” adquireix un dret d’ús preferent de l’espai de l’amarrament durant el període convingut de la cessió fixada al titular de la concessió, Marina de Badalona S.A.

  Sí, amb el vistiplau de la Direcció del Port i sempre a través de la seva Gestió. Marina de Badalona manté un dret preferent d’adquisició. Si en el moment que se li ofereix no l’exerceix, el titular pot cedir lliurement el dret a una tercera persona. El adquiridor se subrogarà en els drets i obligacions del títol objecte de cessió durant el termini que resti de concessió.

  Sí, sempre que es notifiqui al Port, es realitzi a través dels seus serveis administratius i de Gestió i als preus establerts per a l’ús públic tarifat (UPT).

  Tots els seus drets passaran als hereus legals.

  Finalitzat aquest període, resten extingits tots els drets tant per part del titular com de les terceres persones. Els titulars de la CUP gaudiran d’un dret preferent per continuar utilitzant l’amarrament d’acord amb la Llei de Ports de Catalunya.

  Tant si el comprador és una persona física com si es tracta d’una societat jurídica, s’haurà d’aplicar el 21%.

  Un contracte de cessió d’amarrament, que es pot inscriure en el registre de la propietat. Si es pren aquesta decisió, les despeses derivades van a càrrec del titular.

  Una quota mensual que correspon a despeses comunes de manteniment.

  Sí, d’acord amb la legislació vigent. Amb independència de l’assegurança del Port, el titular de cada amarrament ha de dotar-se, com també marca la llei, de les assegurances de responsabilitat civil, danys o perjudicis a tercers, robatoris i d’unes altres que expressament estableixi l’administració portuària.