EL PORT QUE ESTÀS BUSCANT Accesible, Obert i Competent I TU, EN QUÈ NAVEGARÀS
AQUESTA TEMPORADA?
El mar t'espera
EL TEU PORT A LA COSTA DE BARCELONA Centralitat i dinamisme ENLLOC TINDRAN MÉS CURA
DE LA TEVA EMBARCACIÓ
Per les instal·lacions i els professionals
MOLT MÉS QUE UN PORT,
UN PROJECTE DE CIUTAT
Motor de la transformació litoral

EL MILLOR LLOC PER AL TEU NEGOCI

TU TENS LA IDEA I NOSALTRES L’ESPAI PER A DUR-LA A TERME.
DESCOBREIX TOTES LES OPCIONS.

AL MOLL DE RIBERA

La bona comunicació del Port de Badalona i el fet d’esdevenir un port urbà d’una ciutat que exerceix la capitalitat en el Barcelonès Nord i en el Baix Maresme nodreix les possibilitats de negoci en el recinte. El nou pla d’usos, que estarà enllestit al llarg del 2022, actualitza la reserva dels espais, tot augmentant i flexibilitzant els usos destinats a serveis nàutics, de formació i turístic-esportiu. L’enclavament del Port en un espai de renovació i centralitat connectat a la trama urbana i a vials interurbans amplia el públic nàutic a clients de Badalona i a ciutadans i ciutadanes de l’àrea d’influència metropolitana, i internacional. És a dir, que l’oferta comercial del Port està orientada a donar servei als amarristes i també a tothom qui l’adopti com a espai de treball, des de la perspectiva de l’Economia Blava, amb múltiples possibilitats.

L’EIX COMERCIAL NÀUTIC D’EDUARD MARISTANY

EL BOULEVARD DE L’ECONOMIA BLAVA
Ubicació

Ubicació

L’espai inicial per donar servei i ofertar activitats i serveis nàutics està concentrat en els locals comercials del Moll de Ribera, seguint la traça del carrer d’Eduard Maristany, paral.lel a la via del tren.

Locals lliures

Disponibilitat. Consulta quins espais et podem oferir en aquesta ubicació.

Superfície

Superfície

Són 750m2 de superfície distribuïts en 28 unitats modulars de 26,88 m2 cadascú, que es comercialitzen en lloguer mensual amb un mínim de dos mòduls per un contracte de cessió de 10 anys.

Formulari de Contacte

Formulari de Contacte

Vull informació sobre la disponibilitat d’espais en el Moll de Ribera.

Nàutica

Nàutica

És l’espai adient per a les acadèmies de navegació, l’oferta de xàrters i lloguer i venda d’embarcacions, les botigues de subministrament nàutics, el servei de bugaderia, les empreses de neteja d’embarcacions.

P1658306

UNEIX-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER

Coneix les nostres novetats abans que ningú, assabenta't de nous esdeveniments i de molt més