EL PORT QUE ESTÀS BUSCANT Accesible, Obert i Competent I TU, EN QUÈ NAVEGARÀS
AQUESTA TEMPORADA?
El mar t'espera
EL TEU PORT A LA COSTA DE BARCELONA Centralitat i dinamisme ENLLOC TINDRAN MÉS CURA
DE LA TEVA EMBARCACIÓ
Per les instal·lacions i els professionals
MOLT MÉS QUE UN PORT,
UN PROJECTE DE CIUTAT
Motor de la transformació litoral

SALA D’ ACTIVITATS

EL CENTRE D’ACTIVITATS NÀUTIQUES FUNCIONA COM A VIVER D’ENTITATS DEL PORT
I COM A ESPAI COMPLEMENTARI PER A ACTES A PEU DE MAR, APARCAMENT I GASTRONOMIA

Sala d’activitats

Cursos, formacions, teambuildings, lliurament de premis, reunions de treball… Disposem d’una sala d’activitats amb un espai útil de 110m2 i capacitat aproximada a 50 persones. Podràs llogar la sala, i sumar  tot l’equipament complemenari, com projector i pantalla, connexió wifi, pissarra,…amb aparcament a escassos metres del local. La sala també disposa d’un lavabo en el mateix local.

L’horari inclòs en la reserva habitual de la sala és de 9h a 20h de dilluns a diumenge, s’accepten ampliacions subjectes a tarifes especials. El lloguer base inclou l’ús de la sala i sumar el mobiliari (taules i cadires), el subministrament elèctric i la neteja prèvia i posterior.  Els complements computen com a extres. Realitza l’activitat que has de programar en un entorn vora el mar, en el mateix eix dels serveis de restauració. Segur que l’equip t’ho agraeix i la creativitat es potencia.

L’espai, conegut al Port com a Centre d’Activitats Nàutiques  esdevé  el centre cívic del Port i ltambé ’espai de trobada del districte, esdevenint la seu social dels diferents clubs i entitats esportives, de manera que és un espai dinàmic seu de múltiples activitats.