BASE NÀUTICA BADALONA
EL MAR T’ESPERA

TROBARÀS TOT EL QUE SEMPRE HAS VOLGUT FER

CURSET VELA LLEUGERACURSET VELA LLEUGERA

PÀDEL SURFPÀDEL SURF

CAIACCAIAC

CAMPUS I CASALSCAMPUS I CASALS

EXPERIÈNCIES PERSONALITZADESEXPERIÈNCIES PERSONALITZADES

CASAL NÀUTIC AGOST

Paddle surf individual, Paddle surf XL, caiac, vela lleugera, voley playa, taller de nusos, windsurf, slackline, boya enterrada saltar, bodyboard, skimboard, quetx, etc

RESERVAR
CURSET VELA LLEUGERA

El primer contacte amb la vela es fa amb embarcacions de petita eslora, desmuntables, àgils, perfectes per a la iniciació i les primeres regates, de manera col·lectiva, en parella i individual. Disposem d’unitats de models Fusion i Ludics. Vine!

RESERVAR
CURSET MULTIACTIVITATS NÀUTIQUES

Oferta de lleure organitzada per setmanes de dels diferents disciplines : multiactivitat nàutica: (vela lleugera, rem, caiac, pàdel, esnòrquel, vela tradicional…) i també específica (especialització en vela, en rem, en pàdel). Consulteu i reserveu. Si no us convenç, dissenyem la vostra opció.

RESERVAR
SUNRISE

Si estimes la bellesa de la natura tant com nosaltres, acompanya’ns en aquestes incursions al mar en el seu moment de màxim esplendor. Tant en la sortida de sol (Sunrise) com en la posta (Sunset) t’oferim la possibilitat de ser partícip d’una plàcida sortida guiada amb un dels nostres instructors.

RESERVAR
SUNSET

Si estimes la bellesa de la natura tant com nosaltres, acompanya’ns en aquestes incursions al mar en el seu moment de màxim esplendor. Tant en la sortida de sol (Sunrise) com en la posta (Sunset) t’oferim la possibilitat de ser partícip d’una plàcida sortida guiada amb un dels nostres instructors.

RESERVAR
LLOGUER DE CAIAC

Aquí la propulsió és amb  una o dues pales. Tenim models de caiacs per una, dues o tres persones. Ideal per admirar l’skyline mentre es fa esport i per a sortir en grup o en una biplaça. Com totes les propostes, és atemporal. O no coneixeu els esquimals?

RESERVAR
PÀDEL SURF

Modalitat a l’alça,. Et desplaces amb una taula de surf propulsada a partir d’una pala, dempeus. Es tendència. Combina elements molt preuats com la individualitat i la seguretat. I també suma la versatilitat de practicar-la en la versió XL i en sortides en grup. Prova!

RESERVAR
EXPERIÈNCIES PERSONALITZADES

DIGUEN’S QUÈ T’INTERESSA I HO ESTUDIAREM. Aniversaris, grups, comiats. Team building. Voleu fer una sortida col·lectiva de vela, amb caiac o amb pàdel surf? En parlem!
El Mar T’Espera!

RESERVAR

TRIA COM ACCEDIRÀS AL MAR DES DEL PORT I LA PLATJA DE LA MARINA

SOM LA TEVA MILLOR OPCIÓ

Com vols accedir al mar?

Consulta el catàleg de propostes o fes-nos la teva.

VELA LLEUGERAVELA LLEUGERA

El primer contacte amb la vela es fa amb embarcacions de petita eslora, desmuntables, àgils, perfectes per a la iniciació i les primeres regates, de manera col·lectiva, en parella i  individual. Disposem d’unitats de models Fusion i Ludics. Vine!

PÀDEL SURFPÀDEL SURF

Modalitat a l’alça,. Et desplaces amb una taula de surf propulsada a partir d’una pala, dempeus. Es tendència.  Combina elements molt preuats com la individualitat i la seguretat. I  també suma la versatilitat de practicar-la en la versió XL i en sortides en  grup.  Prova!

WINDSURFWINDSURF

Combina la taula I la vela, articulades i coordinades a través d’un pal, per lliscar sobre les onades. Permet orientar-se i adquirir més velocitat per aquesta rotació de la vela en funció del vent. Anima’t!

CAIACCAIAC

Aquí la propulsió és amb  una o dues pales. Tenim models de caiacs per una, dues o tres persones. Ideal per admirar l’skyline mentre es fa esport i per a sortir en grup o en una biplaça. Com totes les propostes, és atemporal. O no coneixeu els esquimals?

NAVEGACIÓ TRADICIONALNAVEGACIÓ TRADICIONAL

El Quetx Ciutat Badalona, embarcació clàssica de Marina Badalona,  ens permet oferir l’aprenentatge de la vela de la manera tradicional. Una oportunitat única gràcies a l’aliança de la Base Nàutica i l’Associació d’Amics del Quetx Ciutat Badalona.

VELA DE CREUERVELA DE CREUER

La coordinació amb el Club de Vela Badalona també permet acostar-nos al món de la vela de creuer.  Hi ha opcions  interessants com la borsa de tripulants i club de navegació si no ets armador/a. Fes el pas.

REGATESREGATES

L’esperit de competició és intrínsec a l’ésser humà. Organització de lliguetes, regates, gimcanes nàutiques. Per què no?

PER A TOTES LES EDATSPER A TOTES LES EDATS

Quan abans comencis, abans descobriràs tot un món. Propostes adaptades per a totes les edats. Fora complexos!

INSTAL·LACIONSINSTAL·LACIONS

La Base Nàutica és un servei d’un dels ports més joves del litoral català. Esplanada, rampa, hangar, vestidors, platja. Amb tots els serveis i personal d’una marina: aparcament, restauració, serveis complementaris, administratius.

ACCESSIBILITAT I CENTRALITATACCESSIBILITAT I CENTRALITAT

En bici, en patinet, en bus, en tren, en metro, passejant, en vehicle particular. Des d’on vulguis. Estem a la costa central, a l’àrea metropolitana, a l’abast de tota la ciutat i la comarca.

COMPETITIVITATCOMPETITIVITAT

Si compareu tots els paràmetres que cal valorar: formació i expertesa de l’equip, materials, espais i seguretat, guanyem la partida.

VIA DIRECTA AL MARVIA DIRECTA AL MAR

Ja sigui a través de les rampes o amb activitats de platja, en un moment l’activitat se situa a l’espai marí. Sense haver de fer recorreguts enmig de pantalans o esquivant una multitud de banyistes.

PLATJA DE LA MARINAPLATJA DE LA MARINA

El Port de Badalona disposa de rampa i platja.  Poques són les instal·lacions amb aquests dos elements perfectes per al catàleg d’activitats nàutiques.

RECONEIXEMENTRECONEIXEMENT

Apliquem els estàndards d’ensenyament de la Federació Catalana de Vela, per la què estem reconeguts.

MATERIALMATERIAL

Disponibilitat de material adequat per a totes les disciplines, ubicat en l’hangar de la marina seca, amb la garantia de tenir darrera els recursos en instal·lacions i  professionals del port.

EQUIP QUALIFICATEQUIP QUALIFICAT

Instructors i instructores amb la formació adequada i l’expertesa que requereix l’activitat i el coneixement del medi. Incorporació a l’equip de personal en pràctiques, per fomentar l’economia blava i circular.

SEGURETATSEGURETAT

Embarcacions auxiliars de suports, armilles, telecomunicacions…tot inclòs en un Pla de Seguretat propi, al que se sumen els recursos del Port, i també de la Platja de la Marina (amb servei de socorrisme en temporada de bany).

CAMPUS I CASALSCAMPUS I CASALS

Oferta de lleure organitzada per setmanes de dels diferents disciplines : multiactivitat nàutica: (vela lleugera, rem, caiac, pàdel, esnòrquel, vela tradicional…) i també específica (especialització en vela, en rem, en pàdel). Consulteu i reserveu.  Si no us convenç, dissenyem la vostra opció.

ACTIVITATS PER JORNADAACTIVITATS PER JORNADA

Programeu una o vàries jornades nàutiques  en els vostres campus i casals. Podeu venir en transport públic, també tenim espai per a l’estacionament de l’autocar, per als patines i bicicletes. Accés a parc infantil i altres àrees per completar la jornada. Ho anem tancant?

VELA ESCOLARVELA ESCOLAR

Hem estat inclosos en el programa de Vela Escolar amb la Federació Catalana de Vela i el Club de Vela Badalona i l’Ajuntament, que promou el Consell Català de l’Esport. Si esteu interessant, feu-lo saber a la vostra escola. Activitat subvencionada, vinculada amb la programació d’activitats extraescolars.

EXTRAESCOLARSEXTRAESCOLARS

Propera, segura, a l’aire lliure, esports, coneixement del medi, si voleu en anglès… què més li demaneu a una activitat extraescolar, fora de l’horari lectiu. I si també us preparem una activitat paral·lela per a vosaltres?

PERFECCIONAMENT I ENTRENAMENTSPERFECCIONAMENT I ENTRENAMENTS

Des de l’inici fins a assolir tecnificació. Pas a pas consolidem coneixements i maniobres i anem superant etapes. El nostre equip està qualificat i ha participat en entrenaments i formacions de primer nivell. Accepta el repte. La relació amb el mar mai no té fi un cop et deixes seduir.

ACTIVITATS CONDUÏDESACTIVITATS CONDUÏDES

Sortides en embarcacions de grups, amb instructor/a especialista en conducció i dinamització de grups. Per passar-ho bé, aprendre les tècniques més bàsiques i respirar el mar amb els vostres. Per a famílies, per a dues o tres persones. Per a vela lleugera, en pàdel surf, en caiac.

CELEBRACIONSCELEBRACIONS

Una manera diferent i segura de celebrar a l’aire lliure. Sortides en embarcacions de vela lleugera, en caiac i en pàdel surf. Embarcacions col·lectives per a compartir. Heu de provar els pàdels surf XXL, que admeten fins a 10-12 persones en una mateixa taula?  A veure qui aguanta més l’equilibri.

TEAMBUILDINGTEAMBUILDING

Sortides de centres d’empresa a l’aire lliure per reforçar rols. A fi de comptes, la vela ets tu i el mar i segons les circumstàncies anar prenent decisions.

PUPILATGE I VARADAPUPILATGE I VARADA

Si teniu material propi o esteu pensant en adquirir-lo i en necessiteu un espai per a la varada de l’embarcació i/o de pupil·latge nosaltres t’ho solucionem.

LLOGUER DE MATERIALLLOGUER DE MATERIAL

Si teniu la formació adequada, us proporcionem material per poder gaudir del mar. També jornades de perfeccionament.

ABONAMENTSABONAMENTS

Sabem que el mar et seduirà i que et veurem sovint. D’aquest convenciment neix el producte d’abonaments. Mirem necessitats i freqüència i dissenyem el teu abonament.

base-nautica-badalona-6-marinabadalona

UNEIX-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER

Coneix les nostres novetats abans que ningú, assabenta't de nous esdeveniments i de molt més

Calendari BaseNautica