PROGRAMACIÓ MOLL DE CAPITANÍA

Visites al Quetx Ciutat Badalona, l’embarcació clàssica de la ciutat.

VISITA A EMBARCACIONS.
Visites al Quetx Ciutat Badalona, l’embarcació clàssica de la ciutat. També el veler ASTRAL de la Fundació Proactiva Open Arms si no ha marxat de missió a la Mediterrània i diferents tipus de velers. Aquestes activitats no requereixen de reserva prèvia. Estaran conduïdes per membres de l’Associació d’Amics del Quetx Ciutat Badalona, per voluntaris de PROA i per persones vinculades al Club de Vela Badalona, respectivament.

 

Ubicació: Moll de Capitanía
Horari: De 10h a 13h

HORARIACTIVITAT DESCRIPCIÓ
De 10.00h a 13.00h Visites al veler ASTRAL d’Open Arms Les persones participants en la I Trobada Dona i Mar podran fer visites al veler de l’ong que va nèixer a Badalona amb el lema "Som socorristes i salvem vides”.
De 10.00h a 13.00h Visistes al Quetx CIUTAT BADALONA Els membres de l’Associació d’Amics del Quetx Ciutat Badalona mostraran a les persones participants en la I Trobada Dona i Mar les interioritats de l’embarcació clàssica. Tenen a punt el calendari de sortides i properes trobades.
De 10.00h a 13.00h Conèixer una embarcació de vela de creuer Segur que sempre heu tingut curiositat per conèixer una embarcació de vela de creuer, com és, com funciona, com navega, com funcionen les regates. Serà possible per a les persones inscrites en la I Trobada Dona i Mar gràcies al Club de Vela Badalona.