EL PORT DE BADALONA EN EL SALÓ
NÀUTIC DE BARCELONA

12 AL 17 D’OCTUBRE EN EL SALÓ DE REFERÈNCIA.
ESTAND DE PORTS DE CATALUNYA

La comunitat del mar es retrobarà del dia 12 al 17 d’octubre en el seu saló de referència. Ens trobareu en l’estand de Ports de Catalunya ( ACPET. Pavelló 2. Carrer D. Stand 481) amb les propostes que seran vàlides fins el 14 de novembre de 2021, i gestionarem en les oficines. Sobretot, de cada promoció que us interessi ompliu el formulari i ens posarem en contacte amb vosaltres. Bona fira!

Saló Nàutic

PRERESERVA AMARRADORS CANAL

Aprofita l’oportunitat de prereservar un dels amarradors de la Rambla-Canal del Port de Badalona, el port urbà d’una ciutat de gran tradició marinera.

Fes Click i Omple el formulari 
Promoció valida  12/10 al 14/11
Veure més

Saló Nàutic

OFERTA EN AMARRADORS DE 8x3M I DE 10×3,5M

Gaudeix d’un amarrador de 8x3m i de 10×3,5m al Port de Badalona. Reserva’l entre el 12 d’octubre i el 14 de novembre de 2021 i et bonifiquem amb el servei d’aparcament gratuït el temps contractat (vàlid per a sis mesos i un any)

OFERTA AMARRADOR+APARCAMENT
Fes click i omple el formulari
Veure més

Saló Nàutic

ESPAI C DEL MOLL DE CAPITANIA

Nou espai comercial per a usos nàutics amb locals i 10 amarradors de nova creació en el Moll de Capitania, amb possibilitat d’exposició d’embarcacions en la terrassa adjunta.

INFORMACIÓ NOU ESPAI COMERCIAL
Fes click i omple el formulari
Veure més

Saló Nàutic

VARADOR BADALONA

Enlloc tindran més cura de la teva embarcació. Espai de referència per al manteniment integral (Refit&Repair) de les embarcacions, per les instal·lacions i pels professionals que n’operen.

Demana pressuport
Veure més

Saló Nàutic

PAVELLO DE PATRIMONI MARÍTIM

Visita el Pavelló de Patrimoni Marítim en el Saló Nàutic i deixa’t seduir per la navegació tradicional amb el quetx Ciutat Badalona. Dona’ns un cop de mà perquè sigui declarada Patrimoni de la Humanitat. (Treure Veure més)

Saló Nàutic

PÀDEL RACE

La Pàdel Race és la combinació perfecta d’esport i paisatgisme que ofereix la pràctica del piragüisme per la costa de Barcelona amb una sortida espectacular des del mateix Saló fins a una final renyida a Badalona. Competició que concentra una cinquantena de palistes d’arreu i que inclou la Copa Catalana de Piragüisme

Veure més 

Saló Nàutic

ESCOLA DE VELA

Apropa’t a la cultura del mar i als seus valors practicant esports nàutics. Inicia’t amb la Base Nàutica del Port a les experiències a l’aire lliure, en contacte amb el medi aigua i el medi vent, amb la metodologia de la Federació Catalana de Vela i l’entusiasme i l’expertesa del nostre equip.

GAUDEIX DEL SALÓ NÀUTIC