EL PORT DE BADALONA AL SALÓ
NÀUTIC DE BARCELONA

ENS TROBAREU DEL 12 AL 16 D’OCTUBRE A L’ESTAND DE PORTS DE
CATALUNYA (ACPET. PAVELLÓ 2. CARRER D. STAND 486)

La comunitat del mar es trobarà del dia 12 al 16 d’octubre en el seu saló de referència. Ens trobareu en l’estand de Ports de Catalunya (ACPET. Pavelló 2. Carrer D. Estand 486). Bona Fira.

Presentació de la Trobada de Velers Tradicionals de Maig 2023

L’estand de la Federació Catalana per la Cultura i el Patrimoni Marítim i Fluvial en el Saló Nàutic de Barcelona (Estand 624 Carrer E Nivell 0 del Pavelló 2) acull el dimecres dia 12 d’octubre a les 18.00h la presentació de la cita convocada al Port de Badalona els dies 6 i 7 de maig: la Trobada de Velers que es transformarà en un Festival de la Cultura del Mar en el primer cap de setmana de les Festes de Maig. El Quetx Ciutat Badalona farà d’amfitrió d’una trobada a la que ja han confirmat la seva participació el pailebot Santa Eulàlia i el San Ramon.  Actuarà el Cantaquetx. Us hi esperem.

Marina Badalona, primera etapa d’una renovada regata Golden Cup (28-30 octubre)

La Golden Cup és una regata d’altura amb tres edicions acumulades que neix de la col·laboració entre Difusión Nàutica, el Club Náutico Skipper i Marina Vela, a la que se suma Marina Badalona en aquesta edició i nou format. Tots els detalls d’aqueta nova edició que se celebrarà del 28 al 30 d’octubre en el camp de regates de la Copa Amèrica es presentaran dijous dia 13 a les 11.00h en l’estand de l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics  Estand 486, Carrer D, Nivell 0 del Pavelló 2. Les inscripcions ja són obertes. Tota la informació a https://goldencupbarcelona.com

El Port de Badalona, pioner en la pràctica del Dragon Boat

La cita del 19 d’octubre, Diada Internacional de Lluita contra el càncer de Mama, i els beneficis terapèutics de la pràctica del Dragon Boat, que fa 5 anys que es fa al Port de Badalona,  són els eixos d’aquesta presentació, emmarcada en les línies de treball de l’Estratègia Marítima 2030 que promou la relació beneficiària del mar i la ciutadania.  Marina de Badalona, Picam Càncer i DragonBoat Emotions presentaran el projecte Rema contra el Càncer el dijous dia 13 a les 18h a l’estand de la Generalitat de Catalunya (610 del Carrer 3 del Nivell 0 del Pavelló 2). També un equip de les dones que practiquen aquesta disciplina us  atendran el dijous dia 14 d’octubre de 15.00 a 18.00h en l’estand número 606 Departament d’Acció Climàtica, Agricultura i Agenda Rural. I  finalment, es farà un tastet de Dragon Boats obert a tothom el dissabte dia 15 d’octubre al Port de Badalona.

Avancen els passos per apropar més el mar a la ciutat a través del canal

Ens trobareu atenent-vos en l’estand de Ports de Catalunya (ACPET – 486) per informar-vos de l’avenç en la tramitació del projecte del canal del Port de Badalona, que connectarà encara més el mar amb la ciutat a través de la Rambla-Canal de 350 metres, des de l’eix del Pavelló Olímpic Municipal cap al Passeig Marítim i el Mar. Amb 200 nous amarradors, 750 m de nous pantalans i 6.000m2 de nous espais comercials i de lleure.

Ampliació del varador per donar millor servei a la demanda existent

Estem treballant de valent per transformar en uns mesos el varador del Port de Badalona amb l’ampliació de la superfície (de 7.200 m2 a 14.000m2), amb la instal·lació d’una nova fossa de 30m de llargada i 10m d’amplada, la incorporació d’un nou travel lift de 200 tn, entre d’altres millores per donar servei de futur a la demanda existent. En podem parlar a l’estand de Ports de Catalunya.

GAUDEIX DEL SALÓ NÀUTIC

Demana més informació
https://registration.firabarcelona.com/#/tickets/selection-list