BADALONA, UN ALTRE COP REFERENT DEL REM
set. 25

BADALONA, UN ALTRE COP REFERENT DEL REM

Les proves convocades per la Federació Catalana de Rem al Port de Badalona el dissabte 25 de setembre al matí van ser tot un èxit, per l’afluència – 30 persones , mentre que les darreres havien interessat a 11- i pel resultat: tothom va ser apte. De manera que d’aquesta fornada sortiran les properes persones amb titulació oficial de la part específica de la formació d’entrenador/ora  de rem. A aquesta prova hi van accedir els joves que durant el juliol s’hi van preparar per la cita en el casals per adolescents promoguts des de l’Ajuntament, i que es va realitzar per i al Port.  En el marc del mateix programa de formació, s’està treballant amb la Federació Catalana de Vela ofertar les matèries específiques per poder completar amb aquest col·lectiu la formació de Tècnic 1.