SAVE THE DATE: ITINERI CAPITANIA, HOTEL- PASSEIG MARÍTIM EN EL 48H OPEN HOUSE
oct. 06

SAVE THE DATE: ITINERI CAPITANIA, HOTEL- PASSEIG MARÍTIM EN EL 48H OPEN HOUSE

L’arquitectura mediterrània és l’eix de l’edició del Festival 48h Barcelona Open House convocada el cap de setmana del 23 i 24 d’octubre de 2021. De nou, i com no podia ser d’una altra manera especialment amb aquesta temàtica, la vàlua arquitectònica del recinte i del seu entorn situa el Port en la programació. Concretament, en el marc d’un itinerari que partirà de l’Edifici de Capitania, accedirà a l’hotel -que encara no ha entrat en servei- per visibilitzar des de la terrassa la transformació del litoral- i continuarà pel passeig marítim tot explicant la transformació d’un espai degradat en un de qualitat urbana i especialment, d’un gran ús cívic. Guiarà aquest recorregut l’arquitecte Xavier Salvà. Reserves, en el portal del Festival. El punt de trobada, la porta de l’Edifici de Capitania. Ens veiem!