des. 01

ENCESA DE LLUMS I CONCERT DE NADAL

3 DESEMBRE DE 2021

El Port de Badalona vol compartir amb tothom la màgia i la llum del Nadal, especialment en aquest tan esperat. Per això, el Port, per primera vegada, portarà la llum del Nadal des del mar i convoca tothom a participar en l’acte d’encesa de les llums al recinte, cita que vol simbolitzar el retrobament de la comunitat nàutica, de l’entorn del Port i de tota la ciutadania. Acompanyarà aquesta arribada, de la mà d’esportistes del Club de Rem Badalona, de les seccions de rem del Club Natació Betulo i del Club Natació Badalona i dels piragüistes de Barcelona Caiac, un concert de Nadal protagonitzat pel grup Gòspel Sentits.

L’actuació comença a les 18h en el Plaça de Capitania del Port, que estarà preparada per acollir 400 persones acomodades en seients, en una cita que complirà amb tots els protocols Covid19 vigents (que sent a l’aire lliure es limiten a portar mascareta i mantenir la distància en els grups no convisquents). Els convidem a seguir les xarxes del Port i l’app de l’Agenda Cultural de Badalona i  omplir i fer-nos arribar el formulari d’assistència a la cita. No és obligatori, però és un protocol convenient per poder identificar els assistents.  També a arribar-hi amb el temps suficient per què tothom estigui acomodat a les 18h.

En aquest marc, el quetx Ciutat Badalona tindrà protagonisme, que anirà creixent en les properes setmanes donat que és el mitjà triat per Ses Majestats de l’Orient per arribar a la ciutat. En aquest sentit, Marina de Badalona prepara activitats de Nadal vinculades amb  la Marató del dia 19 de desembre i amb  l’arribada dels Reis a la ciutat a partir del dia 28 de desembre. De manera que convé restar pendent de les novetats que apareixeran en xarxes, en la web de Marina i en els productes i recursos de difusió habituals a la ciutat.

Recordem que la primera acció en el marc de la campanya de Nadal està activa des del divendres 26 de novembre i fins el diumenge 9 de gener, restauradors del Port estan acollits a una campanya de 3h d’aparcament gratuït vinculat a la consumició en els mateixos, i que estarà en funcionament divendres. Tanmateix, hi ha la línia d’autobús BD7 que també té dues parades en el recinte.

Que d’aquí hi hagi un enllaç a campanyes de Nadal.