PALISTES INTERNACIONALS A LA PÀDEL RACE 2021, QUE DISPUTA LA COPA CATALANA DE PIRAGÜISME
oct. 17

PALISTES INTERNACIONALS A LA PÀDEL RACE 2021, QUE DISPUTA LA COPA CATALANA DE PIRAGÜISME

Esport  i paisatgisme. La combinació perfecta que ofereix la pràctica del piragüisme  de primer nivell per la costa de Barcelona i que només conflueix en la Pàdel Race 2021, organitzada pel Club de Piragüisme amb seu al Port (Barcelona Caiac). Amb una sortida espectacular des del mateix Saló Nàutic (Port Vell) fins a una final renyida al Port de Badalona, amb un skyline de fons espectacular en els  15 quilòmetres del recorregut llarg o els 11,5 quilòmetres del recorregut més curt. La competició, que  concentra una cinquantena de palistes internacionals en  diferents modalitats com el caiac tradicional i el surfsky, inclou la final de la Copa Catalana de Piragüisme.  Per primera vegada es programaran activitats complementàries el dissabte 16 i es preveu poder fer un tastet en una embarcació polinèsica, com a novetat en el territori català.