COMENCEM L’ANY AMB EL PRIMER BANY DE L’ANY A LA PLATJA DE LA MARINA
gen. 01

COMENCEM L’ANY AMB EL PRIMER BANY DE L’ANY A LA PLATJA DE LA MARINA

Vam acabar l’any amb la cursa Sant Silvestre, i el  comencem  també amb una activitat esportiva, popular, que es presenta com la 1a Edició del Primer Bany de l’Any a la Platja de la Marina, dins del recinte portuari. Activitat organitzada des de Participació Ciutadana i Medi Ambient, amb la col·laboració de l’AVV de la Móra, el Port i petits patrocinadors, que consisteix en una acte festiu per compartir a les 12.00 en punt un ritual que ja es fa arreu: un bany compartit i ràpid, punt de trobada i celebració del nou any. En sortir, hi haurà begudes calentes per recuperar l’escalfor. L’organització insisteix que no tothom s’ha de banyar, que el caliu dels que acompanyen també fa pinya. L’acte està sotmès als protocols Covid19 vigents, quant a l’ús de mascareta i provisió d’hidrogel.