LA BASE NÀUTICA ACOSTA AL MAR UNS 2.000 INFANTS I ADOLESCENTS AL JULIOL
jul. 15

LA BASE NÀUTICA ACOSTA AL MAR UNS 2.000 INFANTS I ADOLESCENTS AL JULIOL

A través del programa municipal “Estiu amb Tu” han passat per la Base Nàutica d’Estiu del Port de Badalona gairebé 2.000 infants i adolescents que han practicat esports nàutics com activitats incloses en els seus casals des de dos programes diferents. Als matins, des de les 9.30 a les 13.30  l’activitat estava centrada en els batejos de vela lleugera, rem, caiac i pàdel surf des dels grups ja organitzats dels diferents casals (n’han passat fins a 20 entitats). A la tarda s’han desenvolupat programes per a majors de 16 anys preparatoris per a les proves d’accés per cursar la part específica del mòdul d’activitats esportives de vela i de rem, programades per a la primera quinzena d’octubre. La idea, preparar joves de la ciutat perquè accedeixin a la formació reglada i estiguin en disposició de fer d’instructors per a la propera temporada. L’activitat es reprendrà a l’octubre amb cursos de vela per a alumnes de l’institut Manuel Vázquez Montalban de Sant Adrià de Besòs.