EL PORT S’ESTRENA COM A SEU D’UN FESTIVAL DE MÚSICA I PATINATGE
set. 18

EL PORT S’ESTRENA COM A SEU D’UN FESTIVAL DE MÚSICA I PATINATGE

Esdeveniments esportius nàutics i també curses i passejades en bicicleta, festivals de dansa i concerts de música…i ara també festival de ball sobre rodes. Els espais del Port de Badalona, amplis i accessibles, van acollir el dia 18 de setembre la jornada central de la cinquena edició de l’Skate Love 2021. El Moll de Capitania va adquirir un ambient entre esportiu i festiu amb llums, música en directe, boles de miralls brillants i persones de diferents orígens units pel patinatge més lúdic. El Port de Badalona està obert a acollir aquestes manifestacions festives responsables i cita rere cita es demostra la versatilitat del recinte, sense deixar de prestar els serveis a les persones usuàries.