JO NO PARO, EM PREPARO AL SEMINARI D’APPS DE NAVEGACIÓ I METEOROLOGIA
oct. 17

JO NO PARO, EM PREPARO AL SEMINARI D’APPS DE NAVEGACIÓ I METEOROLOGIA

El calendari de proves de la lliga social del Club de Vela Badalona convoca el 17 d’octubre, el 14 de novembre i el 12 de desembre els tres darrers diumenges de regata. Tancant la formula de convocar de 9 a 11 formació per donar pas a la reunió de patrons, el diumenge 17 d’octubre s’ha programat el seminari sobre APP’S de navegació i meteorologia a càrrec de Víctor Navas.  La proposta forma part d’una campanya que ha durat tot l’any 2021, que combina la convocatòria de regates del Club, regates del format 4 Clubs, travessies i sortides de cap de setmana en un paquet identificat com a “ Jo no paro, em preparo” que programa els diumenges al matí diferents píndoles de formació. L’accés a aquestes xerrades és gratuït per a les persones associades al Club o al sistema de milles del Centre de Navegats. La iniciativa promou la formació i incentivar i fidelitzar la inscripció en les regates, amb obsequis i descomptes d’acord amb el percentatge de participació.  El dia 14 de novembre i 12 de desembre la regata surt a les 10.00h i no es fa xerrada abans. En uns dies s’anunciarà el calendari i les bonificacions per a la temporada 2022.