LA PREVISIÓ METEOROLÒGICA INDICA QUE L’ANTICICLÓ ARRIBARÀ GAIREBÉ FINS AL DIA DE REIS
gen. 01

LA PREVISIÓ METEOROLÒGICA INDICA QUE L’ANTICICLÓ ARRIBARÀ GAIREBÉ FINS AL DIA DE REIS

Tornem a estar immersos en un període anticiclònic que es prolongarà fins al dia de Reis. Amb dies de molta estabilitat i ambient suau, sense complicacions marítimes al Port de Badalona.
El dimecres 29 de desembre el temps temps tranquil amb moltes estones de sol i termòmetres enfilant-se fins als 20ºC. A més, s’imposarà el marejol i les condicions per a planificar activitats a les instal·lacions del Port seran excel·lents.
Dijous 30 i divendres 31 acabarem el 2021 amb la mateixa tònica dominant: predomini del sol, onades inferiors a 0,3 metres i ambient “càlid” per les dates, no trobaran a faltar l’abric.
El cap de setmana es perfila sense novetats al terreny meteorològic. Si bé podran augmentar els núvols, la inestabilitat serà inexistent i la situació marítima plàcida.
El primer tram de la setmana vinent ens trobarem a les portes d’un canvi de temps que arribarà per Reis a causa de la retirada de l’anticicló i de l’entrada de pertorbacions associades de masses fredes, que retornaran l’ambient hivernal i possiblement una lleugera alteració marítima amb onades en augment del nord-est, encara per acabar de confirmar.