jul. 01

Les sortides pirates a bord del Quetx Ciutat Badalona recuperen la figura de Catxidiable. El Port i el Círcol es coordinen per posar en valor aquesta figura

Les ràtzies pirates a la ciutat estan documentades i bona part de l’estructura de la ciutat i de la seva arquitectura és hereva d’aquestes incursions de pirates. Fa temps que des de diferents entitats culturals es reivindica la figura del nostre corsari, Catxidiable. El Port i el Círcol Catòlic presenten en les sortides a bord del quetx Ciutat Badalona dedicada als pirates aquest personatge, amb la proposta de liderar més accions per reivindicar qui, segons les investigacions,  va ser un subaltern de del temut Barbaroja. És a dir… voleu saber més. Us hi esperem!  Reserva la sortida en l’apartat Experiències, Quetx Ciutat Badalona.

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *