juny 21

La X edició de Nits al Port de Badalona oferta 36 espectacles durant tots els caps de setmana de juliol

Amplia la programació per acollir tots els públics, inclòs l’infantil

 

El festival s’inaugura el divendres 1 de juliol amb el concert de La Chica de Ayer, una banda tribut al pop rock dels any 80 i 90, i finalitzarà el diumenge 31 de juliol. Un dels plats forts d’aquesta edició és l’actuació de Los Vivancos, el famós grup de flamenc de prestigi internacional. A més, i com ja és tradició, les persones assistents podran gaudir de la tradicional gala de dansa, sota la direcció artística de Marisa Yudes, amb joves figures catalanes, com Pau Pujol o Salvador Martínez, entre d’altres, que triomfen a les companyies més importants del món com la Philadelphia Ballet, l’Òpera de Poznan o el Korpo Dance Project.

 

Aquesta 10a edició destaca per comptar amb una oferta lúdica i musical molt diversificada amb espectacles de salsa, rumba o havaneres, així com un recorregut per la música més rellevant dels anys 80 i 90 amb les actuacions de grups de tribut de renom que cantaran les cançons més mítiques d’U2, Tina Turner, Eric Clapton o Dire Straits. A més de l’àmplia oferta musical, una de les novetats d’aquesta 10a edició és l’aposta pels espectacles d’humor, amb els monòlegs de Carlos Pozo, Sergio Marín, Javier Benítez i Carlitos humorista. També hi haurà espectacles pensats per als més joves, amb DJs cada nit, i actuacions infantils pels més petits amb els Grimpallunes o els Trencamandres.

 

Des de les 19 hores fins a la 1 de la matinada, el festival comptarà un any més amb una gran oferta de restauració de proximitat a les instal·lacions de Marina Badalona. Les foodtrucks amb una àmplia oferta gastronòmica, la zona chill out i els Markets volen complementar l’oferta lúdica pensada per a tots els públics.

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *