jul. 04

Badalona acull el lliurament de les Banderes Blaves 2022 als ports catalans guardonats N’han estat reconeguts 23 recintes portuaris catalans

Badalona fa d’amfitriona el dilluns 4 de juliol de l’acte de lliurament de les Banderes Blaves 2022 als 23 ports i dàrsenes esportives catalanes que han obtingut, o renovat com és el cas del Port de Badalona, aquest reconeixement. Obtenen la Bandere Blava els ports que demostren el seu compromís ambiental i també han estat avaluats positivament des de diferents punts de vista, com ofertar unes instal•lacions accessibles i factors de seguretat. Representants de tot el litoral són convocats a rebre les Banderes Blaves de la mà del secretari de Territori i Mobilitat, Isidre Gavín i Valls, dels regidors de l’Ajuntament de Badalona Rosa Trenado i Christian Carneado i del president d’ADEAC, José Palacios Aguilar L’acte és a les 12.00 a una de les sales del nou hotel i comptarà, amb la benvinguda per part de l’alcalde de la ciutat, Rubén Guijarro Palma. El Port de Badalona renova anualment aquest guardó des que va presentar la candidatura per primera vegada l’any 2013. Els altres reconeixements a la ciutat en la campanya del 2022 són la platja del Cristall-Barca Maria i la dels Pescadors, que enguany es recupera. També és referent i renova com a centre ambiental l’Escola del Mar.

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *