maig 05

Marina Badalona rep dues noves Banderes Blaves

L’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC) ha presentat la relació de ports i platges guardonades amb la Bandera Blava per aquest any 2023. Entre les darreres novetats anunciades per l’ADEAC n’hi ha dues que afecten directament a Marina Badalona: el Port de Badalona i la platja de la Marina.

L’oficialització d’aquestes dues Banderes Blaves és un motiu d’orgull per Marina Badalona i un reconeixement a la feina ben feta tant al Port com a la platja. L’Organització Mundial del Turisme de les Nacions Unides, la OMT, admet que aquesta gestió és clau per la preservació del medi-ambient i per conscienciar sobre la seva importància.

Platja de la Marina

Bandera Blava

El reconeixement de Bandera Blava posa en valor l’excel·lència de les aigües, la seguretat dels banyistes i els serveis que s’ofereixen. Tant el Port de Badalona com la platja de la La Marina, situada entre el Port i el barri de la Mora, compleixen aquests requisits de qualitat i són una garantia pels seus visitants.

Segons les dades de l’ADEAC, l’any 2023 Espanya aconsegueix 729 Banderes Blaves: 627 per platges (6 més que l’any passat) en 250 municipis (2 més que l’any passat); 97 per ports esportius (6 menys que l’any passat) i 5 per embarcacions turístiques (igual que el darrer any).

La Comunitat Valenciana segueix sent, l’any 2023, la que més Banderes Blaves rep: 153, seguida d’Andalusia amb 148 i Galicia amb 125. Catalunya compta enguany amb 120 Banderes Blaves, tres més que l’any passat.

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *