juny 02

Marina Badalona i el Club de Piragüisme Badalona signen un conveni per acollir el Dragon Boat

Marina Badalona segueix contribuint a l’impuls de projectes socials i esportius a les aigües del Port de Badalona. En aquesta línia, ens enorgulleix anunciar l’acord amb el Club de Piragüisme Badalona per tal d’acollir la pràctica del Dragon Boat.

El conveni de col·laboració permet que el Club de Piragüisme Badalona s’instal·li al Port de Badalona i esdevingui així el port base de la Costa Central de Barcelona. El Gerent de Marina Badalona, Imanol Sanz, i el Tresorer del Club de Piragüisme Badalona, Josep Juncà, han signat l’acord a les instal·lacions de Capitania del Port de Badalona.

Signatura del Conveni

El Dragon Boat i el càncer de mama

El Dragon Boat és una modalitat de piragüisme que consta de 10 palistes que remen simultàniament al ritme d’una persona més que toca el tambor. La piragua té la peculiaritat d’estar dissenyada amb el cap i la cua d’un dragó.

Aquesta modalitat es caracteritza per ser una pràctica esportiva ideal per realitzar després d’haver patit un càncer de mama, amb o sense limfedema. Es tracta d’un esport de repetició i resistència, fet que el fa idoni pel treball de prevenció i millora del limfedema.

A més, genera grans beneficis a l’hora d’afrontar la recuperació de les diverses cirurgies relacionades amb el càncer de mama, des de les menys agressives fins les que comporten també limfedectomia. Millora tota la musculatura implicada, pectoral, dorsal i escapular, a banda del bon ambient que genera entre totes les participants, contribuint a mantenir una bona salut mental.

És per això que el Dragon Boat es considera una de les millors teràpies després del càncer de mama i per Marina Badalona, tenir l’oportunitat de contribuir a través de les instal·lacions del Port de Badalona té un valor incalculable.

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *