juny 09

El Quetx posa rumb a Calafell per participar a la Festa de la Mar de Catalunya

El Quetx Ciutat de Badalona ha sortit aquest divendres, 9 de juny del Port de Badalona amb destí a Calafell, on participarà fins diumenge 11 a la Festa de la Mar de Catalunya.

La Festa de la Mar, que enguany arriba a la sisena edició, és un esdeveniment que s’organitza bianualment per la difusió del patrimoni i les tradicions marines de la Mediterrània. A banda del Quetx Ciutat de Badalona, per aquesta edició hi participaran al voltant de 100 embarcacions procedents de diferents punts geogràfics.

La festa té com a objectiu posar en valor el patrimoni marítim català, fer-ne difusió i establir una relació sostenible amb el medi marí gràcies a la implicació ciutadana.

La VI edició de la Festa del Mar ofereix nombroses activitats, tallers, fira gastronòmica, música i exposicions diverses. Es tracta d’una trobada dirigida per a tots els públics, tot i que també compta amb una part dedicada al públic més especialitzat.

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *