juny 16

Arriba el Motor Festival Solidari al Port de Badalona

Marina Badalona patrocina i col·labora en la primera edició del Motor Festival Badalona, una trobada de vehicles clàssics amb finalitat solidària que tindrà lloc aquest diumenge 18 de juny al Port de Badalona.

L’activitat comptarà amb exposicions de vehicles de pel·lícules, clàssics +25, esportius, concentració de cotxes i motos clàssiques i moltes sorpreses més.

Des del Port de Badalona estem molt contents d’acollir i patrocinar la primera edició d’aquest festival, que se celebrarà al pàrquing del Moll Nord (zona de restaurants).

Causa solidària

L’esdeveniment està organitzat pel Club Esportiu Bubo Sports i per l’Asociació sense ànim de lucre La Lucha de Abril, a on anirà a parar la recaptació íntegra del Festival. La Lucha de Abril és una associació que contribueix amb la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i que es dedica a l’estudi del SPG52 per trobar una teràpia a aquesta malaltia ultra-rara.

L’Abril Merino pateix aquesta malaltia, és un dels dos diagnòstics a tot el territori espanyol i per la qual la Associació La Lucha de Abril lluita per aconseguir la finançament per a poder trobar la cura. A banda de les inscripcions participatives, es podrà col·laborar amb un dorsal solidari que serà d’aportació simbòlica.

Assistir com a públic és totalment gratuït, mentre que els participants que es vulguin inscriure, és a dir, els propietaris que vulguin exhibir el seu vehicle, hauran d’abonar 5€ solidaris per accedir a la zona del pàrquing reservat a vehicles amb una antiguitat superior a 25 anys des del moment de la seva fabricació. A canvi tindran una participació al sorteig d’una scooter Yamaha Tricity 125.

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *