juny 23

Entrega de la Bandera Blava 2023 al litoral català

La platja de la Marina i el Port de Badalona han estat dues de les platges i ports del litoral català reconegudes en l’acte d’entrega del distintiu de Bandera Blava 2023 a Catalunya. L’acte es va celebrar el dijous, 22 de juny a Torredembarra (Tarragonès), i van ser-hi presents la consellera de Territori, Ester Capella i el conseller d’Acció Climàtica, David Mascort, que van fer entrega de la Bandera Blava a 96 platges i 24 ports de tota la costa catalana.

Aquest distintiu està promogut per la Foundation for Evironmental Education (FEE) i enguany s’han atorgat a dues platges més i a un port més respecte el 2022. Precisament a Badalona s’han produït dues novetats, amb el nou reconeixement per la platja de la Marina i el Port de Badalona.

Durant l’acte, David Mascort ha recordat que la cura del litoral és una “feina que no s’acaba mai” i que per fer front al canvi climàtic “ens hem de preparar com a país per seguir vivint en unes condicions dignes”. Capella també s’ha referit a l’emergència climàtica assegurant que des del departament treballen perquè els ports esdevinguin “green ports”, amb accions de “mitigació i adaptació al canvi climàtic”.

El reconeixement de Bandera Blava posa en valor l’excel·lència de les aigües, la seguretat dels banyistes i els serveis que s’ofereixen. Per Marina Badalona és motiu d’orgull rebre aquesta distinció que ens indica la bona feina feta en el camí per una gestió responsable del medi-ambient.

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *