nov. 08

La Golden Cup Marina Badalona ha culminat de manera espectacular

La cinquena edició de la regata va esdevenir un èxit de participació i d’organització els passats 27 i 29 d’octubre

Badalona, 3 de novembre de 2023

Yellow Rose va guanyar el Trofeu Golden Cup Marina Badalona i va ser guanyador absolut de la Golden Cup Marina Badalona, i el Shaka va ser el guanyador del trofeu Baetulo.

L’equip neerlandès Yelow Rose va assolir el millor resultat combinat a les dues regates, i va convertir-se en el guanyador absolut de la V edició Golden Cup Marina Badalona. El segon classificat en la general va ser l’equip Shaka, que també va quedar vencedor en la categoria A2 de la segona prova.

Yelow Rose va aconseguir una segona posició a la primera prova i va guanyar a la segona, de manera que, per només 0,5 punts de diferència amb el Shaka, va erigir-se com el màxim guanyador absolut de la Golden Cup Marina Badalona.

Per la seva banda, el Shaka, que va obtenir la victòria a la primera prova i la tercera posició a la segona, va quedar en una segona posició.

Cal destacar també la gran actuació de l’equip local del Solete, que va quedar tercer en la regata llarga i segona en la curta, i finalment va aconseguir el tercer pòdium de la general absoluta.

L’equip del Pekas va quedar guanyador a la Training amb un primer i una segona posició, i a la 9a plaça del Rateta, Fortuna 9 del Club de Mar del Port Olímpic. Aquest últim va ser l’únic equip íntegrament femení co-patronejat en la categoria A2 per Martina Bernabal i Annya Crane.

La cerimònia de lliurament de trofeus va celebrar-se a l’Hotel Marina Badalona amb la presència de l’Alcalde, Xavier García Albiol

Les instal·lacions de l’Hotel Marina Badalona van acollir la cerimònia de lliurament de trofeus, que va estar presidida per l’alcalde de Badalona i president de Marina Badalona, Xavier García Albiol, i el gerent de Marina de Badalona, Imanol Sanz, acompanyats per Juan Fernández Benítez, primer tinent alcalde, Cristina Agüera Gago, segona tinent d’alcaldia, i Rosa de l’Amo Hernández, quarta tinent d’alcaldia.

També van ser-hi presents Enric Curt, president del Club Nàutic Skipper, Elisabet Rosell, comodora del Club de Vela Badalona, Joan Lladó, membre de la junta directiva de la Federació Catalana de Vela, Laura Curt, directora de la revista Skipper i Jordi Batet, director de l’Hotel Marina Badalona.

CLASSIFICACIÓ

Regata Baetulo

El Shaka va ser el primer en creuar la línia d’arribada al Port de Badalona a la 1:43h, completant el recorregut (Badalona-Blanes-Badalona) en 8 hores, 46 minuts i 43 segons i, per tant, guanyant el Trofeu Baetulo i la categoria A2, que va quedar:

Regata Hotel Marina Badalona

L’Hydra va ser el primer en creuar la línia d’arribada al Port de Badalona, completant el recorregut en 3 hores, 6 minuts i 33 segons.

Un cop aplicats els temps compensats, l’equip neerlandès del Yellow Rose (amb base al Port de Badalona) es va proclamar guanyador de la regata Hotel Marina Badalona, obtenint també el triomf a la categoria de Tripulació Completa, que va quedar:

3. Tete, First 36.7 Raül Armero

Pel que fa a la categoria A2:

3. Hydra, DK 46 Oscar Chaves.

Guanyador: Aral, Dehler 34 Ferran Teva

GOLDEN CUP MARINA BADALONA

1. Yellow Rose, X35 de Marten Jan Ringers, del Yacht Club Schveningen, guanyador absolut de la Golden Cup Marina Badalona.