nov. 28

L’Espai Versàtil amplia l’horitzó gastronòmic al Moll Nord

  • En una iniciativa que enriqueix la diversitat i l’atractiu del Port de Badalona, l’Espai Versàtil s’obre pas al Moll Nord, oferint una experiència gastronòmica única amb una visió centrada en el port i la seva vitalitat.
  • Es tracta del punt de partida per a la transformació del Moll Nord, a partir de l’experiència i la innovació com a factors clau del projecte. Aquest procés de transformació suposa un gran canvi que beneficiarà a tots els visitants.

Descobrint l’ànima del Moll de Restauració

Els locals 16, 17 i 18 es troben en procés de transformació amb l’objectiu d’acollir el nou Espai Versàtil, el nou projecte dels propietaris de la reconeguda Gastroteca Espai Classual a Badalona. Aquest nou espai serà el nou punt d’atracció del Moll de la Restauració.

L’Espai Versàtil com a nexe d’activitats i oportunitats al port

Amb un disseny modern i acollidor que homenatja l’esperit del port, l’Espai Versàtil es converteix en un nexe d’activitats adaptades a les diferents èpoques de l’any. Des dels vermuts fins als sopars amb espectacle, tot es relaciona amb la vida del port, el qual ofereix als visitants una experiència que va més enllà de les parets del restaurant.

Gastronomia que captura l’essència del mar

L’oferta culinària de l’Espai Versàtil destaca per la seva connexió amb el mar. Amb una atenció especial als productes de mar de primera qualitat i el compromís amb la sostenibilitat, el restaurant es converteix en una extensió de la tradició marítima de Badalona. La innovació culinària, com els arrossos cuinats en forn de llenya, subratlla el compromís amb els sabors autèntics de la regió.

Contribuint a la vida del port

Està previst que el restaurant pugui obrir les seves portes el proper mes de febrer de 2024. A través de la seva proposta única, aquest espai no només enriqueix la gastronomia local sinó que també destaca la importància del port com a nucli d’activitats i oportunitats per a la comunitat.

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *