oct. 25

Torna la Golden Cup amb Marina Badalona com a única seu

La cinquena edició de la regata porta el nom oficial de Golden Cup Badalona i es convertirà en un esdeveniment nàutic de referència per a la ciutat

La cinquena edició de la Golden Cup se celebrarà els pròxims 27 i 29 d’octubre a Marina Badalona, que s’ha convertit en l’única seu de la regata i que enguany canvia el seu nom per Golden Cup Badalona.      

A la quarta edició de la regata, Marina Badalona ja va unir-se a Marina Vela Barcelona com a segona seu, però aquest any la prova s’ha convertit en un esdeveniment nàutic determinant, que deixarà una empremta a la ciutat. La regata brinda una oportunitat molt significativa en el procés de promoure l’accés de la població al mar i dinamització de l’entitat.

Dues proves amb sortida i arribada a Badalona

La Golden Cup Badalona constarà de dues regates amb sortida i arribada davant de les costes badalonines. Malgrat que els participants podran inscriure’s a totes dues regates o a la que prefereixin, hauran de tenir en compte el seu pla de navegació.

La regata llarga és el Trofeu Baetulo, de 60 milles. El comitè organitzador adaptarà el recorregut de la regata en funció de les condicions de vent, que en cas que siguin més favorables pel sud o pel nord, es podrà establir la boia de pas a Vilanova i la Geltrú (ruta sud), o bé, a Blanes (ruta nord) per després tornar a Badalona.

La regata curta Trofeu Hotel Marina Badalona, de 20 milles, es desenvoluparà en un front marítim que acollirà la pròxima edició de la Copa Amèrica. L’hotel Marina Badalona patrocina aquesta segona prova i oferirà un circuit de Spa als guanyadors. També acollirà la celebració del lliurament dels trofeus i el sopar de cloenda.         

El Trofeu Golden Cup Badalona recaurà a l’equip que aconsegueixi un millor resultat combinat a les dues regates.

Format obert amb competició per categories        

La celebració d’aquesta regata a final de temporada serà decisiva per determinar les classificacions finals del campionat de Catalunya d’Altura, Solitaris i A2 i el Circuit de Regates d’Altura. Per puntuar al campionat de Catalunya és necessari un certificat de ràting ORC, però la inscripció està oberta a totes les embarcacions de vela habilitades per a la navegació costanera que, sense disposar d’un ràting ORC, podran competir a la categoria Promoció. 

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *