maig 09

Badalona renova la bandera blava del Port i de la platja de La Marina

El Port de Badalona i la platja de La Marina han renovat la bandera blava aquest 2024 després de complir amb els criteris exigibles. El jurat internacional ha valorat els aspectes d’informació i educació ambiental del port i de la platja, així com la gestió ambiental i la seguretat i els serveis.

Es tracta d’un reconeixement que atorga l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor y la Fundació per a l’Educació Ambiental (ADEAC-FEE) i que té un alt valor, no només pel seu abast mundial, sinó per la recompensa que suposa al gran esforç portat a terme en els darrers anys en la recuperació ambiental de la zona, afectada per l’activitat industrial històrica, així com al seu manteniment.

Per a Imanol Sanz, gerent de Marina Badalona, aquest distintiu “és un orgull i una responsabilitat al mateix temps, ja que exigeix mantenir uns estàndards de qualitat alts”. “Sempre hem apostat per ser responsables amb l’entorn i millorar la salut de les nostres platges i del port és un objectiu primordial per a nosaltres”, afegeix Sanz.

Cal recordar que el Port de Badalona ha rebut aquest distintiu cada any des del 2013, fet que consolida l’excel·lència en la gestió tan ambiental com de serveis.

A la ciutat de Badalona, també la platja del Coco ha rebut el distintiu de bandera blava i en total a Catalunya són 95 platges i 23 ports guardonats.

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *