maig 28

El Port de Badalona celebra el Marina Day amb activitats nàutiques gratuïtes i novetats per a tota la família

El dissabte 8 de juny, de 10:00 a 14:00 hores, el Port de Badalona acollirà el Marina Day, una jornada festiva en què els ports de Catalunya obren les portes a la ciutadania per donar-se a conèixer mitjançant diverses propostes i activitats accessibles per a tothom. En aquest cas, Marina Badalona presentarà la seva base nàutica ubicada a la Platja de la Marina. Per primer any, l’empresa Anywhere Watersports gestionarà aquesta base durant tot l’estiu.

Els assistents al Marina Day tindran l’oportunitat de gaudir d’activitats gratuïtes com el paddle surf XL, el caiac i la vela. A més, tothom qui vingui a participar podrà gaudir de descomptes especials als restaurants del port i a l’aparcament. Les activitats es realitzaran segons l’ordre d’arribada, formant grups a mesura que els participants arribin. Cada activitat comptarà amb la supervisió d’un monitor per garantir-ne el correcte desenvolupament.

Paral·lelament, es presentarà el programa de casals nàutics d’estiu per a nens i nenes d’entre 3 i 17 anys gestionats també per l’empresa Anywhere. Amb l’objectiu de combinar aprenentatge, diversió i seguretat (A+D+S), aquests casals pretenen apropar el mar als més joves de manera segura i sostenible, impartint coneixements bàsics de diverses disciplines esportives i oferint una experiència estiuenca plena de llibertat.

Les activitats del casal inclouran una gran varietat de disciplines: vela, paddle surf, caiac, big paddle surf, surf, bodyboard, balance board, surfskate, activitats de sorra i snorkel. Per a garantir una experiència còmoda, el port disposa de dutxes, vestuaris i taquilles.

El Marina Day al Port de Badalona es presenta com una oportunitat per gaudir d’activitats nàutiques gratuïtes i descobrir les novetats d’aquest espai amb propostes per a tota la família i pels amants del mar i l’esport.

Inscripcions als casals nàutics d’estiu:

https://app.anywherewatersports.com/AnyCRM/estiu

Per a més informació sobre els casals:

Web: https://bcn.anywherewatersports.com/casal-de-verano-para-ninos/

Telèfon: 615 412 494

Correu: portbdn@anywherewatersports.com

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *