juny 17

El Club Nàutic Andorra instal·la el seu vaixell al Port de Badalona

Marina Badalona dona la benvinguda al seu port al Club Nàutic Andorra, que ha triat les instal·lacions badalonines com a base del seu vaixell, L’Altitud, que estarà a disposició dels seus socis durant tot l’any.

L’Andorra, amb 30 anys d’història i més de mig miler de socis, és un club referent en la formació en la navegació, ja que ofereix una àmplia varietat de cursos nàutics tant per a navegants novells com per als més experimentats.

L’embarcació, que ha estat renovada recentment, es fa servir per a fer les pràctiques de les formacions, però també el poden gaudir els seus socis amb reserva prèvia.

L’Altitud arriba a Badalona amb la temporada d’estiu i amb l’horitzó de l’America’s Cup, un dels esdeveniments esportius més importants del món que se celebra molt a prop del port, i de la Golden Cup, una competició que se celebra íntegrament a la ciutat, dos atractius importants per a tota la comunitat del club andorrà.

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *