juny 25

Golden Cup Badalona: cita de navegants al tancament de la Copa de l’Amèrica

• Campionat de Catalunya d’ORC, de la Classe Mini 6.50 i Copa Catalana d’Altura, Solitaris i A2.
• Se celebrarà de l’1 al 3 de novembre, una setmana després de la clausura de la Copa Amèrica.

Després de la presentació de la regata al Palma International Boat Show, Imanol Sanz, gerent de Marina Badalona i Andrés Oliva, director de Enregata, han signat el conveni de col·laboració per a l’organització de la VI edició de la Golden Cup Badalona que, pel 2024, ve carregada d’importants novetats.
Representarà la cita de tots els amants de les regates de creuer, ja que gràcies a la col·laboració de la Federació Catalana de Vela, la regata reunirà els equips de regates de bastons en el Campionat de Catalunya d’ORC, als navegants d’altura en la Copa Catalana d’Altura, Solitaris i A2 i als regatistes de Mini en el Campionat de Catalunya de la classe 6.50.
Se celebrarà de l’1 al 3 de novembre, coincidint amb el pont de tots els sants i permetent gaudir de 3 dies de navegació esportiva i d’animació en Marina Badalona. Així, a més de tancar la temporada de vela de creuer, suposarà la reobertura d’un camp de regates el prestigi de les quals haurà aconseguit el més alt nivell internacional amb la celebració, uns dies abans, de la final de la Copa de l’Amèrica.
El divendres dia 1 de novembre es donarà la sortida de la prova llarga per als navegants d’altura, mentre que la flota ORC realitzarà dos mangues enfront de l’excel·lent camp de regates de Badalona. Al llarg del dissabte dia 2, mentre es donen les arribades de les regates d’altura, se celebraran altres dos mangues per a la flota d’ORC i s’organitzarà la gran festa de la vela de creuer per a totes les tripulacions. El diumenge dia 3 es donarà la sortida a una regata costanera en la qual participaran totes les embarcacions i es clausurarà l’acte amb la cerimònia de lliurament de trofeus de la Golden Cup Badalona, de la Copa Catalana de navegació d’altura i del Campionat de Catalunya d’ORC i de Mini 6.50.
Després de l’èxit obtingut en les edicions anteriors, Marina Badalona ha abraçat definitivament aquesta regata, que passa a denominar-se Golden Cup Badalona, com a element clau de difusió de la transformació urbanística del litoral badaloní liderada per l’Ajuntament de Badalona i del procés d’obertura a la mar que comporta per a la ciutadania.
Organitzada per Enregata amb el suport de l’Ajuntament de Badalona, de la Federació Catalana de Vela, del Club Nàutic Skipper, del Club de Vela Badalona, de la Real Assemblea Espanyola de Capitans de Iot i del Quetx Ciutat de Badalona, la regata té com a principal patrocinador a la seva amfitriona Marina Badalona, així com Repsol, Ausmar i a l’Hotel Marina Badalona.

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *