nov. 30

El Nadal arriba al Port de Badalona amb l’encesa de llums

El Port de Badalona engega la campanya de Nadal el proper dijous 1 de desembre amb l’encesa de llums. Aquesta iniciativa, que es va  estrenar l’any passat, va rebre molt bona acollida per part de la ciutadania i s’ha decidit renovar-la i fer un pas més, ampliant els elements i superfície il·luminada, per guanyar impacte i qualitat. Amb aquest acte, es dona la benvinguda oficiosa a les festes nadalenques a la façana marítima badalonina.

 

L’acte institucional d’encesa de llums al recinte portuari tindrà lloc el dia 1 de desembre a les 19 hores i comptarà amb la presència de l’alcalde Rubén Guijarro, així com de diversos regidors. L’acte institucional estarà amenitzat per dues actuacions musicals amb temàtica nadalenca. Per una banda, el trio de música de cambra format per Antònia Parapar al violoncel, Bernat Piqué al violí i Xavier Gràcia amb la viola interpretarà un repertori de cançons tradicionals de Nadal en versió clàssica, mentre que el grup format per Manel Ramon al piano i les veus de Gemma Palahi i Edurne Poulain cantaran nadales en una versió més lleugera.

Els llums de Nadal estaran encesos al port de Badalona des del proper dijous fins al 8 de gener per donar servei i esperit nadalenc a tota la restauració de la zona. Després de l’èxit de l’any passat, Marina Badalona ha decidit ampliar el nombre de llums i, com a novetat d’enguany, il·luminarà totes les palmeres del port, a més dels carrers principals.

Marina Badalona anima a tots els ciutadans, usuaris i altres a participar d’aquest acte, que vol simbolitzar el retrobament de la comunitat nàutica, el port i els badalonins. Tot i això, com ja és tradició a la ciutat, tornarà a ser l’encarregat de portar els Reis Mags a Badalona.

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *